728 x 90

60 лв. на месец за мото хотел от Honda

Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda, за първи път предлага нова услуга – хотел за мотоциклети. Засега тя е актуална само за София, но пък са добре дошли всички машини, независимо от марката. Всеки месец специалистите от компанията ще зареждат акумулаторите на железните гости на новия мото хотел. Клиентите ще имат възможност винаги, когато пожелаят,

Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda, за първи път предлага нова услуга – хотел за мотоциклети. Засега тя е актуална само за София, но пък са добре дошли всички машини, независимо от марката. Всеки месец специалистите от компанията ще зареждат акумулаторите на железните гости на новия мото хотел. Клиентите ще имат възможност винаги, когато пожелаят, да наглеждат машините си в рамките на работното време на мотоциклетния център на Honda на бул. „Челопешко шосе“ 40 в столицата.

Обслужване на мотоциклетите ще се извършва в последния месец от престоя му, като собственикът ще бъде предварително уведомен. Накрая, когато престоят свърши, той ще получи обратно машината си напълно подготвена, обслужена и измита. Достатъчно е само да заяви дата пет дни предварително и да подпише съответните формуляри.

Прочети още:
Електрически карго скутер – какво значи това?

60 лв. за месец излиза зимуването на мотоциклет в хотела на Honda, а при предплата за 6 месеца е предвидено и намаление и цялата сума ще е 300 лв.

ТАКСИ И УСЛОВИЯ

  • Цена за месец: 60 лв. с ДДС
  • Цена за 6 месеца: 300 лв. с ДДС
  • Бонус: 10% отстъпка в крайната цена на обслужването на мотоциклет оставен на хотел.
  • Достъп до мотоциклета: в работно време на мотокомплекса след предварителна уговорка с отговорния служител
  • Зареждане на акумулатора: всеки месец
  • Обслужване: в последния месец от престоя на мотоциклета, като клиентът бива уведомен
  • Получаване: след попълването на формуляр, не по рано от 5 работни дни преди взимането на мотоциклета
  • Почистване: мотоциклетите се издават измити и в прилежен вид

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *