Honda потвърди завръщане на легендата Hornet

Honda с радост потвърди, че легендарното име Hornet се завръща в гамата в близко бъдеще. Моделът е известен с вълнуващата производителност на двигателя си и пъргавината си, съчетани с най-модерния стил на стрийт файтъра, откакто моделът беше представен за първи път в Европа през 1998 г. Кратък преглед на концептуалната посока за новото превъплъщение на

Honda с радост потвърди, че легендарното име Hornet се завръща в гамата в близко бъдеще. Моделът е известен с вълнуващата производителност на двигателя си и пъргавината си, съчетани с най-модерния стил на стрийт файтъра, откакто моделът беше представен за първи път в Европа през 1998 г.

Кратък преглед на концептуалната посока за новото превъплъщение на Hornet ще бъде достъпен за посетителите на EICMA. В специална зона на щанда на Honda ще бъде представена 3-измерна визуализация от светлина и звук, която хвърля поглед към предишните поколения на Hornet и ни загатва за предстоящото.

Новите мотоциклети на Honda за 2022 г. подчертават непоколебимия стремеж на марката да предлага още по-разнообразни и стойностни модели в и без това най-широката си в световен мащаб мотоциклетна гама.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *