728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Капсула на времето: Продават чисто нова 31-годишна Honda CRX

За хората, които изпитват особена носталгия към автомобилите на 90-те години, имаме много специално и интересно предложение. То идва от сайта Car and Classics и е касае на практика чисто нов екземпляр Honda CRX. Машината е сглобена през 1990 година, което означава, че вече прехвърля три десетилетия съществуване. Това обаче по абсолютно никакъв начин не

За хората, които изпитват особена носталгия към автомобилите на 90-те години, имаме много специално и интересно предложение. То идва от сайта Car and Classics и е касае на практика чисто нов екземпляр Honda CRX.

Машината е сглобена през 1990 година, което означава, че вече прехвърля три десетилетия съществуване. Това обаче по абсолютно никакъв начин не е навредило на състоянието й, тъй като – както можете да видите от снимките – колата е чисто нова.

Малката двувратка е закупена от дилър в Лисабон, откъдето е била закарана на ход в частен гараж. От тогава до ден днешен този CRX стои на практика неподвижно, като са били взети всички необходими мерки той да бъде съхраняван правилно.

Прочети още:
През 1981 г. Mercedes прави това комби, задвижвано от газова турбина

Всичко е по същия начин, по който колата е била доставена до дилъра. Налични са фабричните найлони, транспортните покрития на отделните части от каросерията, дори и маслото никога не е сменяно.

Продавачът казва, че това е най-запазеният CRX в света и може би екземплярът с най-малък пробег. Колко струва? Официално обявена цена няма, а интересуващите се от нея трябва да се свържат с продавача посредством обявата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *