728 x 90

Gumball 3000: Невероятното автомобилно състезание събужда страстта за приключения и тази година

  Gumball 3000, легендарното състезание, което събужда страстта към автомобилите и приключенията, идва отново през 2023 година. Събитието привлича милиони фенове по света, които го очакват с нетърпение, за да видят невероятните автомобили, изумителните маршрути и автентичния дух на състезанието. Прочетете тази статия, за да се запознаете с подробности за Gumball 3000 през 2023 година и

  Gumball 3000, легендарното състезание, което събужда страстта към автомобилите и приключенията, идва отново през 2023 година. Събитието привлича милиони фенове по света, които го очакват с нетърпение, за да видят невероятните автомобили, изумителните маршрути и автентичния дух на състезанието. Прочетете тази статия, за да се запознаете с подробности за Gumball 3000 през 2023 година и какво можем да очакваме.

  Първокласни автомобили и участници

  Gumball 3000 се отличава със своя уникален състав от участници и впечатляващи автомобили. Всяка година, богати и известни личности от целия свят се събират, за да участват в това епично автомобилно състезание. От спортни автомобили и суперкари до класически ретро модели, участниците пристигат с най-вълнуващите и ексклузивни возила на планетата. През 2023 година, очакваме още по-впечатляващо разнообразие от коли, като можем да се надяваме да видим някои от най-новите модели на световната автомобилна сцена.

  Захласващи маршрути и емблематични дестинации

  Gumball 3000 е известно не само със своите автомобили, но и с необичайните маршрути, които преминава. Събитието обиколи цял свят през годините, като посети някои от най-икономичните и емблематични дестинации. През 2023 година, Gumball 3000 обещава да предложи още един незабравим маршрут. Тази година маршрутът преминава през Европа, като стартовата точка е в Брюж, Белгия на 12.06. Следващите сборни пунктове са във Вербие, Венеция, Любляна и Будапеща. 6-дневното пътешествие ще завърши в изключително живописния морски курорт Порто Монтенегро в Черна Гора на 16.06.

  https://www.instagram.com/p/CryZBxvMvou/

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *