728 x 90

Новата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 става за всичко от спортни коли до лимузини

Goodyear представи Eagle F1 Asymmetric 6, най-новият член на многократно награждваното премиум семейство на Eagle F1, гума с ултра високо представяне (UHP). С нова технология за подобряване на представянето на сухо, спиране на мокро, управление на мокро и подходяща за електрически превозни средства, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 е готова за всичко. Проектирана да отговаря

Goodyear представи Eagle F1 Asymmetric 6, най-новият член на многократно награждваното премиум семейство на Eagle F1, гума с ултра високо представяне (UHP). С нова технология за подобряване на представянето на сухо, спиране на мокро, управление на мокро и подходяща за електрически превозни средства, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 е готова за всичко.

Проектирана да отговаря на широка гама автомобили, включително хотхеч, спортни компактни автомобили, семейни автомобили, луксозни седани и спортни купета, Eagle F1 Asymmetric 6 разполага с редица иновации, които да надграждат наградената вече Eagle F1 Asymmetric 5. Резултатът е гума, която убеждава шофьорите в своите способности при спиране и управление на мокра настилка и която вълнува с изключителното си представяне на сухо и спортни характеристики.

Подобрявайки представянето на сухо, Eagle F1 Asymmetric 6 разполага с адаптивно контактно петно и оптимизирана кухина за адаптиране към вариациите на натоварването. Докато при стандартни условия на шофиране, контактното петно на гумата има нормален отпечатък, то сега се увеличава, когато водачът прави екстремна маневра. Следователно зоната на контакт се адаптира към стила на шофиране и се увеличава при необходимост, като дава на водача повече сцепление и по-добра реакция при екстремни маневри.

При мокри метеорологични условия, сместа на Eagle F1 Asymmetric 6 с иновативна нова система от смоли позволява на гумата да има повече микроконтакт с пътната настилка, като дава на водача по-добро сцепление на влажни или мокри пътища. Технологията, разработена за гуми UUHP (ултра ултра високо представяне), предназначени да се представят и на състезателната писта, както и на пътя, е прехвърлена на Eagle F1 Asymmetric 6. В Eagle F1 Asymmetric 6 тази технология увеличава нейната гъвкавост, за да съответства или да бъде по-устойчива на грапавините на пътя. Тази система от смоли подобрява сцеплението на гумите с пътя.

Всяка гума в гамата на Goodyear е подходяща за електромобили, но Eagle F1 Asymmetric 6 е специално проектирана с оглед на изискванията на производителите за електромобили. Нейният модел на шумопотискане води до намаляване с 1 dB, както е показано на етикета на гумата, докато новата й технология за изработка на сместа намалява съпротивлението при търкаляне, за да помогне за увеличаване на пробег. Резултатът е гума, която е готова за следващото поколение мобилност.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *