БГ пазар: Продават много чаровен кемпер Ford Transit от 1991 г. за 10 000 лв.

Кемперът не е луксозен и модерен, но има много чар с простото си и хитро оборудване на борда.

Интересът към каравани и кемпери в България расте почти успоредно с този в други страни като резултат от ограниченията, през които човечеството премина в първите месеци на кризата с коронавирус. Нашият пазар предлага все повече употребявани машини от тези сегменти, като един интересен екземпляр привлече вниманието ни.

Тук става дума за кемпер, базиран на Ford Transit с производствена дата 1991 година. Машината е внос от Италия и според обявата е с пробег от малко над 40 000 километра. Кемперът не е луксозен и модерен, но има много чар с простото си и хитро оборудване на борда. Исканата цена е 10 000 лева.

Ето как описва машината продавачът (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Без грам гнило. Може проверка в сервиз !!!Перфектен обслужен мотор, ревизирана ходова част, без тропания шумове и т.н…Оригинална боя, запечатан със шегрен!Разполага с: Хладилник, котлони на Газ,Мивка,Баня,ръчно изработени мебели,легло,маса,разтегателни дивани, 3+1 могат да спят,има 220W ток, full LED осветление,има 4 бр. прозорци – отварят се на 3 нива с комарници, теглич, стълба, маси, столове, скара и др. 100% пропускам много нещаЗаслужава си да се види !!!“

В действителност, от снимките кемперът Transit изглежда в доста прилично състояние, особено имайки предвид възрастта му. Не можем обаче да не отбележим наличието на малки язви повърхностна ръжда. Двигателят е 2.5-литров дизел.

Прочети още:
БГ пазар: Продават отличен VW Passat B2 на 35 години с 1.6 атмосферен дизел

Пълната информация можете да откриете в оригиналната обява на този линк.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *