728 x 90

Ford Tourneo Connect с пет звезди за сигурност от Euro NCAP

Изцяло новият многофункционален Ford Tourneo Connect е поредният модел на Ford, който получи 5-звездна оценка за безопасност от Euro NCAP. Максималният рейтинг е обявен в момент, когато производството на Tourneo Connect вече е в ход. Функционалният адаптивен и просторен интериор със седем места, опцията за две гъвкави дължини на базата и стилнатс серия модификации, включваща

Изцяло новият многофункционален Ford Tourneo Connect е поредният модел на Ford, който получи 5-звездна оценка за безопасност от Euro NCAP. Максималният рейтинг е обявен в момент, когато производството на Tourneo Connect вече е в ход. Функционалният адаптивен и просторен интериор със седем места, опцията за две гъвкави дължини на базата и стилнатс серия модификации, включваща вариантите Active, Titanium и Sport, са най-характерните белези на новия автомобил. Очаква се първите доставки към клиенти да започнат през пролетта на тази година.

Изцяло новият Ford Tourneo Connect получи следните оценки: 84% за защита на възрастни, 82% за защита на деца в купето и максимални точки при странични краш-тестове. Независимата организация за безопасност на превозните средства също така изтъкна като ключови функциите на технологиите в помощ на водача на Tourneo Connect, включително предупреждение за водача, системата за поддържане на лентата и технологията за предпазване от сблъсък чрез автономно спиране.

Проектиран да осигурява активния начин на живот на клиенти, които едновременно обслужват и малкия си бизнес и семейните си нужди с изцяло новия Tourneo Connect, моделът предлага втори и трети ред седалки, които могат да падат напред, да се преобръщат или демонтират изцяло, както и сгъваща се до плоска повърхност предна пътническа седалка. Така се създава просторно товарно пространство за безопасно транспортиране на работно или спортно оборудване с дължина до 3 метра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт