728 x 90

БГ пазар: Продават Ford Sierra на оригинални 87 000 километра

Ford Sierra с право е един от най-търсените модели на марката от близкото минали. Цените на добрите екземпляри растат нагоре постоянно, а подобни явления се виждат и в Германия. Попаднахме на обява за може би еднa от най-добре запазените бройки Sierra. Да, машината далеч не е от спортните и по-търсени версии, но всичко е в

Ford Sierra с право е един от най-търсените модели на марката от близкото минали. Цените на добрите екземпляри растат нагоре постоянно, а подобни явления се виждат и в Германия.

Попаднахме на обява за може би еднa от най-добре запазените бройки Sierra. Да, машината далеч не е от спортните и по-търсени версии, но всичко е в оригинален вид, а колата е на малко километри.

Ето какво споделя продавачът в обявата (публикуваме текста без редакторска намеса):

„Здравейте, имам удоволствието да ви представя един продукт на моето хоби и страст. Това е проект, който включваше, закупуването на максимално запазен, гаражен автомобил от близкото минало и привеждането на същия в брилянтно състояние спрямо моите критерии. Сега, когато съм готов, тази 35 годишна Сиера е почти, като излязла от магазина. В колата са вложени много труд, търпение, и средства. Целият салон е внимателно и детайлно разглобен, за да се отстрани и последната прашинка. . . , всичко което е било нужно е подменено, двигателя и всички останали агрегати са отлични Корозия напълно отсъства.

По думи на старият собственик(на които напълно вярвам) е сложил газовата уредба, защото имал една вкъщи и искал да я използва. . . : ) , но така или иначе колата не е карана на газ, първоначално смятах да я премахна, но тъй като калникът вече беше пробит за зарядното, реших да подменя всички необходими компоненти по нея(включително бутилката) и да оставя газта, като алтернативно гориво(преминат е преглед и газта е вписана в талона). Джантите са с нова боя и 4 нови гуми Мишелин. поставени са също нови стелки и чистачки Бош.

Поръчков регистрационен номер “ PB9876KB“ . Разполагам със снимки от целия процес. След завършване на проекта, колата не е използвана, съхранявам я и и се любувам. Продажбата на колата не ми е никак наложителна, като новият собственик може да я използва за колекция, уикенд разходки и тн. , а в състоянието в което се намира би била чудесен подарък за нечий баща, майка, дядо, баба или някоя възрастна двойка. Задължително условие за продажбата е, колата да бъде предадена в грижовни ръце. Разбира се при правилно съхранение от тук нататък цената на колата само ще расте.“

Повече подробности можете да откриете в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *