728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ford Ranger вече и с версия шаси-кабина

Здрава, издръжлива и доказана, шаси кабината на Ranger се отличава с усилено за тежки товари задно пружинно окачване и равна повърхност

Ford представя за първи път версия шаси кабина за пикапа си Ranger. Това осигурява възможност на широк набор клиенти, които се занимават от строителство до военно дело, лесно да създават поръчкови превозни средства, базирани на най-продавания пикап в Европа.

Здравата шаси кабина Ranger Chassis Cab използва издръжлива конструкция върху рамата, създавайки платформа с максимален потенциал за преобразуване. Ford очаква комбинацията от шаси кабина, 4х4 задвижване и афективния EcoBlue двигател да привлече интереса на сектори като строителство, комунални услуги, горско стопанство, военни и спасителни служби.

Клиентите на марката ще могат да се възползват и от мрежата на Ford с над 160 квалифицирани трансформатори на превозни средства на 13 пазара, които доставят експертно одобрени автомобили по индивидуална поръчка и за специализирани приложения, обезпечени и с гаранцията на производителя.

Здрава, издръжлива и доказана, шаси кабината на Ranger се отличава с усилено за тежки товари задно пружинно окачване и равна повърхност, върху която трансформаторите да надграждат до щедрата 3270 кг брутна маса на автомобила.

Дизайнът на единичната кабина позволява максимална дължина на преобразуване зад кабината от 2518 мм. Предизвикателният терен няма да създаде голям проблем на преобразувания Ranger, благодарение на дълбочината на газене до 800 мм, пътния просвет преди преобразуването от 237 мм и късия преден надвес за оптимизиране ъгъла на  приближаване. Шаси кабината Ranger също така осигурява 3500 кг максимален капацитет на теглене.

2.0-литровият дизелов двигател EcoBlue с мощност 170 к.с., в комбинация с лесно превключваща шестстепенна ръчна скоростна кутия, осигурява на шаси кабината Ranger 420 Нм въртящ момент за лесно теглене на тежки товари.

Избираема система за задвижване на четирите колела е стандарт и се управлява лесно от централната конзола, позволявайки на водачите в движение да избират между задвижване на задните колела или на четирите колела. Настройката за задвижване на четирите колела с малък обхват подобрява производителността на стръмни хълмове и меки повърхности.

Шаси кабината Ranger ще бъде налична за поръчка от януари 2021 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget