728 x 90

Ford пита феновете си как да се казва нова специална версия на Puma ST

Печелившите избори ще бъдат реализирани в окончателната спецификация за специалното издание Puma ST, което ще се произвежда в завода на Ford в Крайова, Румъния.

Смел и прогресивен подход към човекоцентричния дизайн на Ford дава на ентусиастите в цяла Европа изключителната възможност да помогнат за създаването на нов модел в категорията Ford Performance. Днес компанията обяви, че специалното издание на нов Puma ST ще бъде разработено в сътрудничество с феновете, чрез иновативна поредица от онлайн анкети.

За първи път Ford дава възможност на клиентите си да гласуват за дизайна на автомобил, който ще влезе в серийно производство. Потребители на Twitter и Instagram ще имат възможността между 1 и 10 юни т.г. да изберат набор от дизайнерски функции за лимитирана версия на първия спортен SUV на Ford Performance, предлаган в Европа.

Печелившите избори ще бъдат реализирани в окончателната спецификация за специалното издание Puma ST, което ще се произвежда в завода на Ford в Крайова, Румъния, и ще може да се закупува по-късно тази година.

Чрез гласуване в анкетите, публикувани в каналите Twitter и Instagram на европейските пазари на Ford в цяла Европа, феновете на Синия овал могат да решат относно цветовите комбинации на елементи, като екстериорната боя на модела, надписи и стикери, вида на спирачните апарати, декоративните шевове на предпазните колани, както и да избират между наличието или липсата на специална маркировка на екстериора. Името на специалния модел също ще бъде решено от феновете.

Участниците ще могат да избират измежду алтернативи за всеки елемент, като всяко гласуване е отворено за 24 часа. Окончателната спецификация и името на специалното издание на Ford Puma ST ще бъдат обявени на 18 юни.

Puma ST е на пазара от края на 2020 г. Автомобилът въведе аплодираната динамика на Ford Performance в иновативния компактен SUV на Ford Puma. Задвижва се от 1.5-литров бензинов двигател EcoBoost с мощност 200 к.с., доставяйки ускорение от 0 до 100 км / ч за 6,7 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт