728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ford Mustang Mach-E при европейските клиенти от началото на 2021. Първите бройки са вече в Норвегия

Mustang Mach-E предоставя свободата, динамиката и емблематичния характер на най-продавания спортен автомобил в света на клиентите на електрически

Изцяло новият електрически Mustang Mach-E – първият сериен автомобил Ford, разработен от нулата да осигури чисто електрическо задвижване с нулеви емисии – пристига при клиентите в Европа в началото на 2021 г.

От норвежкото подразделение на компанията вече се похвалиха в социалните мрежи, че първите бройки от електрическия кросоувър са пристигнали в страната. Предстои тяхната подготовка за предаване, след което те ще бъдат връчени на новите си собственици.

Прочети още:
Чехия не е съгласна с плана на ЕС за забрана на ДВГ в нови коли от 2035

PÅ PLASS I NORGE: I dag kom de syv første tidligproduserte Mustang Mach-E til Norge. Ytterligere ti ankommer i løpet av…

Posted by Ford Norge on Friday, 4 December 2020

Mustang Mach-E предоставя свободата, динамиката и емблематичния характер на най-продавания спортен автомобил в света на клиентите на електрически автомобили.

Задвижван от бързо реагиращ, енергийно ефективен, електрически силов агрегат, първият SUV член на семейството на Mustang предлага динамиката на задвижване на задните колела с един мотор или на задвижване на всички колела с два мотора, постигайки ускорение от 0 до 100 км/ч за едва 3,7 секунди, сравнимо с това на супер автомобил.

Опциите за батерията със стандартен и увеличен пробег елиминират притесненията относно придвижването, предлагайки до 610 км изцяло електрически пробег по WLTP между зарежданията за безпроблемно притежание и спокойствие.

Иновациите при Mustang Mach-E включват и най-модерните технологии на Ford за комфорт, удобство и подпомагане на шофирането, предлагани някога. Системата от следващо поколение SYNC се учи от поведението на водача, за да прави пестящи време препоръки.

Phone As A Key дава възможност за безключов достъп чрез разпознаване на смартфона на собственика. Функцията Интелигентен пробег може по-точно да изчисли пробега чрез свързаност в облака.

В допълнение, най-новите технологии на Ford за асистирано шофиране, паркиране и избягване на инциденти осигуряват напълно интуитивно, намаляващо стреса изживяване зад волана.

„Mustang Mach-E е един от най-вълнуващите автомобили, представяни някога от Ford“, каза Ролант де Вард, вицепрезидент Маркетинг, продажби и обслужване, Ford of Europe. „Този специално конструиран изцяло електрически автомобил е уникален, безпогрешно разпознаваем Mustang, с водещ в категорията пробег от 610 км и пристига точно в най-подходящото време за клиентите в Европа.“

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Владимир Младенов
    април 6, 2021, 11:49

    А у БГ кога ще го видим да се продава?

    Отговор