728 x 90

Ford Mustang Mach-E с премиера за Източна Европа в София

Mach-E е на пазарите в Западна Европа от няколко месеца, където вече се изпълняват първите поръчки към клиенти.

Първият изцяло електрически кросоувър на Ford – Mustang Mach-E, направи своята премиера за Източна Европа на събитие за клиенти и журналисти в София. Машината беше в компанията на други нови предложения на марката, които стъпиха в България за първи път – Puma ST, Explorer PHEV и Mustang Mach-1.

Mach-E е на пазарите в Западна Европа от няколко месеца, където вече се изпълняват първите поръчки към клиенти. От компанията коментират, че са взели необходимите мерки и са настроили електромобила специално за интересите на клиентите на Стария континент. Това включва окачване, управление и поведение на 4х4 системата.

Ford добавя, че вече приема поръчки за модела на някои пазари, а скоро очакваме и цени за България. Над 85 процента от заявените екземпляри са за версията с по-голяма батерия. По цикъла WLTP тя осигурява пробег с едно зареждане от над 600 км.

В рамките на събитие, което отбеляза и 30-тата годишнина от основаването на Мото-Пфое в България, бяха показани и други премиерни модели за страната. Сред тях са най-спортната версия на кросоувъра Puma – Puma ST, SUV флагманът на марката Explorer със своята плъг-ин хибридна версия и най-подобрената версия на спортния Mustang за Европа – Mustang Mach 1.

Автомобилите ще станат част от роудшоу из страната, което стартира още утре на площад „Ал. Батенберг“ и ще продължи чак до август месец. В рамките на този период събитието ще бъде проведено в градовете София, Монтана, Русе, Велико Търново, Добрич, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Смолян и Благоевград.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *