728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ford Mondeo с тунинг пакет от SS Tuning изглежда брутално!

Интересното е, че SS Tuning предлага и специален волан за Mondeo, цената на който е над 1000 евро.

Украинското тунинг студио SS Tuning показа снимки от цялостния си визуален пакет за последното поколение Ford Mondeo. Досега афтърмаркет специалистите бяха показвали само части от боди кита, но сега той е напълно готов.

Пакетът ще се продава както за версията седан, така и за комби модела на Mondeo. Компонентите от този пакет могат да бъдат поставяни и на американския еквивалент на возилото, а именно Ford Fusion.

Целият пакет съдържа няколко различни елемента, като може би най-открояващи се са раздутите арки на калниците. Освен тях откриваме и добавки за праговете, нов заден дифузер и предни добавки за бронята.

В зависимост от желанието на клиента, пакетът може да бъде поръчан по отделно, но и като един общ кит. Цената на пълния комплект е 1580 евро независимо дали става дума за Mondeo или Fusion.

Интересното е, че SS Tuning предлага и специален карбонов волан за Mondeo, цената на който е над 1000 евро. Има и по-достъпни варианти, като най-евтиният волан е с цена 680 евро.

Прочети още:
А какво ще кажете за Mercedes G-Class... бус?!

SS Tuning е фирма от Украйна, която се занимава само с автомобили Ford. В портфолиото на студиото откриваме още визуални подобрения за Fiesta, Focus и Edge, като основно се набляга върху спортните версии. Повече за предлаганите продукти на фирмата можете да видите на този линк.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *