728 x 90

40 поръчки за изцяло електрическия Ford E-Transit в България, 31 от тях са от DHL

Ford E-Transit, изцяло електрическа версия на най-продавания товарен ван в света зае лидерската позиция по продажби в България. Общите продажби на електрическия флагман в лекотоварната гама на Ford достигнаха 40 автомобила. Изцяло електрическата версия на най-продавания товарен ван в света предлага несравнима производителност, благодарение на водещи в класа 68kWh полезен капацитет на електрическата батерия, комбиниран

Ford E-Transit, изцяло електрическа версия на най-продавания товарен ван в света зае лидерската позиция по продажби в България. Общите продажби на електрическия флагман в лекотоварната гама на Ford достигнаха 40 автомобила.

Изцяло електрическата версия на най-продавания товарен ван в света предлага несравнима производителност, благодарение на водещи в класа 68kWh полезен капацитет на електрическата батерия, комбиниран пробег от 317км. с едно зареждане, мощност на електромотора и уникална функция за захранване на работни инструменти Pro Power Onboard.

Предимствата на електрическия E-Transit се допълват и от подобрено стандартно оборудване, включващо SYNC4 мултимедийна система и съвременни, интелигентни системи за сигурност и подпомагане на водача, които донесоха златно отличие от EURO-NCAP.

Мощността и впечатляващия пробег превръщат лекотоварния E-Transit в подходящ автомобил за всеки бизнес клиент, който желае да електрифицира своя автомобилен парк и да оптимизира транспортните си разходи.

Ford Pro и Deutsche Post DHL Group наскоро подписаха Меморандум за разбирателство за ускоряване на внедряването на електрифицирани микробуси, използвани за логистични операции по целия свят. Ford Pro ще оборудва Deutsche Post DHL Group с над 2000 електрически микробуса за доставка по целия свят до края на 2023 г., за да засили водещата си позиция в използването на електрически ванове за „доставки в последната миля“ по целия свят. По този начин и двете компании потвърдиха своя ангажимент да предоставят устойчиви и екологични услуги.

В изпълнение на глобалнoтo споразумение, наскоро 31 нови електрически Ford eTransit се вляха във флотилията на DHL Express България, създавайки най-големия търговски EV парк в страната.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *