728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават „най-бързото шосейно Audi RS3 8P в света“

След абсолютния хит от родния пазар от вчера – S-класа, използвана от НСО, днес бихме искали да ви представим друг автомобил, който идва от България и вече е популярен в цяла Европа. Във Facebook страница за продажба на коли от целия континент се появи това бяло Audi RS3 със софийска регистрация. Машината е с много

След абсолютния хит от родния пазар от вчера – S-класа, използвана от НСО, днес бихме искали да ви представим друг автомобил, който идва от България и вече е популярен в цяла Европа.

Във Facebook страница за продажба на коли от целия континент се появи това бяло Audi RS3 със софийска регистрация. Машината е с много силови доработки и търговецът казва, че в момента това е най-бързият екземпляр от тази генерация на шосейни гуми в целия свят.

Под капака се крият 880 конски сили при 1.8 бара налягане на турбината. По данни от обявата, хечбекът е способен да ускори от място до 100 км/ч за едва 2.6 секунди. От 100 до 200 км/ч ускорението отнема 4.7 секунди, а четвърт миля се изминава за 9.95 секунди на шосейни гуми.

Прочети още:
БГ пазар: Продават BMW 535d Е60 на 270 000 км за 36 000 лв.

Списъкът с доработки е много дълъг и включва модификации по двигателя, изпускателната система и софтуера. Финалният щрих идва от Madness Motorsport, които калибрират мотора и софтуера му за управление.

В обявата се казва още, че това RS3 е в абсолютно безупречно състояние и снимките наистина показват доста добре поддържан и запазен автомобил. Наскоро са били сменени спирачките и окачването на колата с оригинални компоненти.

Както е видно, в момента машината се намира в София, но продавачът казва, че може да я достави навсякъде по света. Исканата цена е 49 999 евро, което по днешния курс означава около 98 150 лева.

Пълни подробности можете да откриете в обявата на този линк.

2 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

2 Коментари

 • Ivon
  януари 21, 2021, 17:36

  Хубава работа Ама Българска, евала на собственика, иска 50к€ Ама стрелката на говоривото в червено, сибственика май иска бързо да забогатее 😂

  Отговор
 • Asen
  януари 21, 2021, 14:09

  още миналата година рекорда беше подобрен,оправете си статията имате невярна информация.

  Отговор