728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

100 нови камиона за Дискордиа

Транспортната компания си партнира с три от най-големите производители на камиони – Volvo, Scania и DAF.

Дискордиа обяви ново разрастване на флотилията си, добавяйки 100 нови камиона към своя автопарк. Така компанията вече разполага със 700 тежкотоварни автомобила от последно поколение.

Докато европейската автомобилна индустрия остава засегната от ситуацията в цял свят, Дискордиа бележи непрекъснат растеж благодарение на инвестициите в служителите си, въвеждането на нови технологии, екологични камиони и цялостна оптимизация на процесите.

100-те нови тежкотоварни автомобила, в които компанията инвестира, отново са от най-ново поколение и отговарят на всички изисквания за автомобили от стандарт Евро-6. По традиция Дискордиа отбеляза събитието, поставяйки специален брандинг на задните врати на ремаркето на 700-ия камион.

Дискордиа увеличи своя флот два пъти за последните 3 години. Днес компанията си партнира с три от най-големите производители на камиони – Volvo, Scania и DAF. Разширяването на автопарка на компанията не спира до тук. Плановете на Дискордиа са да увеличи флотилията си с още 40 автомобила до края на годината.

Компаниите, с които работи Дискордиа, търсят постоянно качество и високо ниво на устойчивост при избора на доставчици на транспорт. Затова наличието на голям и високотехнологичен автопарк затвърждава лидерските позиции на компанията и я поставя сред водещите доставчици на транспортни и логистични услуги на българския и европейския пазара по отношение на качество, технологии и устойчивост.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *