728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават реставрирана метална детска количка Жигули Народна Милиция

На страниците на AUTOCLUB.bg обикновено обръщаме внимание на автомобилите за възрастни – тези, които се движат по обществените пътища и стават все по-технологични. Но нека не забравяме, че има и малки любители на четириколесните машини. Специално за тях искаме да представим един доста интересен автомобил, който има много по-различен подход към нещата, отколкото съвременните коли.

На страниците на AUTOCLUB.bg обикновено обръщаме внимание на автомобилите за възрастни – тези, които се движат по обществените пътища и стават все по-технологични. Но нека не забравяме, че има и малки любители на четириколесните машини.

Специално за тях искаме да представим един доста интересен автомобил, който има много по-различен подход към нещата, отколкото съвременните коли. Става дума за метална детска количка Жигули, която се задвижва с педали. В близкото минало тези играчки бяха доста разпространени, а сега се връщат отново на мода в реставриран вид и дъх на носталгия.

Както можете да видите от снимките, това малко Жигули е в полицейски цветове и дори разполага с надписи Народна Полиция. Металната умалена кола се продава с цена от 580 лв., а повече за това какво представлява можем да научим от описанието в обявата:

„Купето е цвят полицейско синьо, воланчето е оригиналното с клаксон в средата, брони, тасове, маска и предна рамка-стъкло са сребристи, джантите са бели. Лайсни и гривни на фаровете са фабрично хромирани. Носещата рама с педалите е в черен цвят. Реставрацията е изпълнена професионално с висококачествени бои и материали и високоустойчив УВ-лак. При системно излагане на слънце и атмосферни условия той има устойчивост 10 години, при пазене в щадяща среда на практика е вечен.

Прочети още:
Тази Lada Niva има турбо мотор, автомат от BMW и струва 37 600 лева

Светят предните фарчета със съвременни лед-диодни светлини. Свети с пробляскваща светлина и полицейският буркан – включват се с отделни копчета, захранват се от малко зареждаемо акумулаторче на 12 волта. Седалката е с нова мека кожена тапицерия с пришита декорация – букви. По желание може да се добави ел.клаксон и светещи задни стопове и др. Всички механизми по количката са регулирани и смазани, става както за ползване от дете, така и за да украси дом, офис, магазин или шоурум.“

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *