728 x 90

Уикенди с кемпер, на каравана и още много награди в томболата на Camping & Caravaning Expo 2023

  И в тазгодишното издание на единственото у нас изложение посветено на къмпинг туризъм, кемпери, каравани и аутдор ще бъде организирана томбола с награди за посетителите. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни и пусне талон за участие в играта. Печелившите ще се теглят публично след края на изложението в неделя 14 май и

  И в тазгодишното издание на единственото у нас изложение посветено на къмпинг туризъм, кемпери, каравани и аутдор ще бъде организирана томбола с награди за посетителите. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни и пусне талон за участие в играта. Печелившите ще се теглят публично след края на изложението в неделя 14 май и ще бъдат публикувани на страниците www.camping.bg  и www.expo.camping.bg

  Основен партньор на томболата е Холидей Мобайл Hymer Bulgaria. Те предоставят първата от големите награди – безплатен уикенд с кемпер.

  Друга от големите награди е осигурена от Camperino – компания за отдаване на кемпери под наем в България – безплатен уикенд с кемпер.

  Платформата Karavani.bg пък предоставят две други големи награди – уикенд на стационарна каравана – възможност за избор през юни или септември, както и три дни през седмицата на стационарна каравана – възможност за избор през целия сезон.

  Организаторите от Camping.bg ще дадат 30 клубни карти за отстъпка по български къмпинги и магазини за оборудване.

  Посетителите на Camping & Caravaning Expo ще имат шанс да спечелят и много предметни награди предоставени от изложителите.

  Повече за Къмпинг и караванинг експо тук.

  Фейсбук събитието е тук:

  Входът е свободен.

  Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *