728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Cadillac Escalade на газ, бивша собственост на Димитър Бербатов

Бившата луксозна машина на Бербатов е произведена през 2009 година и далеч не е в заводски вид.

В България се появи обява за продажба на автомобил Cadillac Escalade, който в миналото е бил собственост на Димитър Бербатов. Машината е произведена през 2009 година и далеч не е в заводски вид.

Както описанието на обявата съобщава, българската фирма Overdrive прави пълен тунинг по поръчка именно на Бербатов. Това включва множество визуални подобрения, като някои от тях определено се открояват.

В интериора например откриваме нова кожа, както и специално избродирани лога DB9 в подглавниците. Тези лога са препратка към името на Бербатов и номера, с който играеше той в повечето си отбори.

Изцяло различна от заводската е и инфотейнмънт системата, която виждаме на снимките. Има подобрения и по външния вид, като там впечатление правят новите джанти.

От обявата разбираме още, че колата е много добре поддържана и е в безупречно състояние. Наскоро й е сложен газов инжекцион, който определено не е евтин, имайки предвид двигателя под предния капак.

Прочети още:
БГ пазар: Продават чисто нов ретро Toyota Land Cruiser за 127 хил. лева

Там работи 6.2-литров V8 атмосферен бензинов агрегат с около 400 к.с. Мощността се предава до четирите колела посредством автоматична скоростна кутия.

Цената? Бившата кола на Бербатов в момента е обявена за 40 000 евро и се намира в София.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *