728 x 90

Купете си Tesla, спечелете Cybertruck!

  Tesla все още не е пуснала на пазара Cybertruck, но вече обяви томбола за един от електрическите пикапи. Tesla се бори да пусне на пазара първите екземпляри от своя изцяло електрически Cybertruck тази година – това все пак ще е с две години закъснение спрямо първоначално заложената дата 2021 г. Сега обаче Tesla обявява томбола

  Tesla все още не е пуснала на пазара Cybertruck, но вече обяви томбола за един от електрическите пикапи.

  Tesla се бори да пусне на пазара първите екземпляри от своя изцяло електрически Cybertruck тази година – това все пак ще е с две години закъснение спрямо първоначално заложената дата 2021 г. Сега обаче Tesla обявява томбола за Cybertruck с малък VIN (Vehicle Identification Number) на своя американски уебсайт. Малкият VIN означава, че в томболата ще бъде включен един от първите произведени модели, което от своя страна може да направи екземпляра интересен за колекционерите и съответно да го благослови с бъдещо повишаване на стойността.

  По-близък до серийната версия прототип с обикновени странични огледала, голяма чистачка…

  За да участвате в томболата обаче, трябва да разполагате с точки за лоялност от програмата на Tesla. Тази програма работи като повечето други системи за лоялност на клиентите: при покупка или успешно препоръчване на продукти на Tesla се присъждат точки за лоялност, които клиентът може да превърне в малки награди. Например ако закупите Tesla Model 3 или Y, получавате 3500 точки, а за Model S и X – 6000 точки. Всеки, който е спечелил поне 500 точки, може да участва в томболата – колкото пъти пожелае.

  … и джанти със спици.

  Cybertruck не е сертифициран в Германия

  Тематично свързаният с Tesla потребител на Twitter @BabyTesla3 откри и публикува томболата. Той цитира от описанието на наградата, че не е необходима регистрация за покупка на Cybertruck и че участието в томболата не струва нищо.

  В Германия Tesla също поддържа своя програма за лоялност на клиентите – събраните точки попадат в т.нар. Loot Box, от който след 12 месеца отново изчезват, ако не бъдат използвани. Все още не е известно дали германските клиенти могат да участват в лотарията в САЩ. Въпреки че може да бъде резервиран и в Европа, не е ясно дали Cybertruck изобщо ще бъде пуснат на тукашния пазар – европейският печеливш ще трябва да подложи електрическия пикап на сложна индивидуална процедура за регистрация, ако иска да го кара по обществените пътища тук.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт