728 x 90

SUV мания: Как може да изглежда първият джип на Bugatti

SUV моделите заливат буквално всеки един автомобилен сегмент – от най-малките градски машини до огромните и мощни всъдеходи. На пръстите на едната ръка се броят производителите, които все още не са посегнали към SUV пазара, а спокойно можем да кажем, че броят им ще продължи да намалява. Дали и Bugatti един ден ще се присъедини

SUV моделите заливат буквално всеки един автомобилен сегмент – от най-малките градски машини до огромните и мощни всъдеходи. На пръстите на едната ръка се броят производителите, които все още не са посегнали към SUV пазара, а спокойно можем да кажем, че броят им ще продължи да намалява. Дали и Bugatti един ден ще се присъедини към модата?

Този рендър ни дава хипотетичен положителен отговор. Моделът от снимките носи условно името Spartacus и представлява супер луксозен, супер ексклузивен и супер бърз чисто електрически SUV автомобил от Bugatti. Рисунките са дело на дизайнера Sajdin Germond, който е базиран в Германия и има някои доста екстравагантни идеи.

Прочети още:
Range Rover покорява върхове на лукса с SV Bespoke

Bugatti вече има доста сериозни връзки с производителя на супер електромобили Rimac. Това може да означава, че в бъдеще французите ще могат да се възползват от технологиите на хърватите, а защо не да ги видим и под първия модел на фирмата с четири врати.

Изложеният тук дизайн определено е много нестандартен и можем само да си представим колко внушително ще изглежда такава машина на пътя. Дали обаче бъдещето й е само на хартия или графичен софтуер, засега не можем да кажем.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт