728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават единственото Bugatti Chiron в България за 6 млн. лева

Автомобилът е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компания в България.

Единственият известен екземпляр от суперколата Bugatti Chiron в България си търси нов собственик. Френската машина е пусната за продажба като цената е точно три милиона евро.

Автомобилът е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компания в България. Chiron-ът доста често се появяваше на Instagram профила на Алексиев, но явно е време да намери новия си собственик.

Колата е черна на цвят с контрастни червени декоративни детайли. Произведена е през юни месец 2018 година, а до края на гаранцията й остават около две години. Според обявата, километражът показва 3800 км пробег.

По информация на DizzyRiders, автомобилът е един от само 17 Chiron-a в сайта mobile.de, като любопитното е, че колата на Алексиев и с най-големия пробег от всички останали. Макар и обявата да е в немски сайт, машината се намира в България в автокъща Max Control Auto, на сайта на която също откриваме Chiron-а за продажба.

Припомняме, че суперколата се задвижва от 16-цилиндров двигател и разполага с мощност от 1500 к.с. 7-степенна роботизирана трансмисия изпраща тягата до колелата.

Прочети още:
БГ пазар: Продават Москвич Алеко за 8000 лв.?!

Chiron се използва за база на няколко различни лимитирани хипер автомобила, между които Chiron Sport, Pur Sport, Vision Gran Turismo, Centodieci, Divo, Super Sport 300+ и La Voiture Noire. Съвсем наскоро марката показа и Divo – абсолютният флагман в гамата на марката, който има мощност от 1825 конски сили, когато се захранва от 110-октаново гориво. Въртящият момент е 1850 Нм.

Изненадващата новина тук е, че Bugatti все още няма финално решение дали да продава Divo на клиенти или не. Поради това не е ясна и неговата цена, но със сигурност би била далеч над исканите 3 милиона евро за Chiron-а на Ваньо Алексиев.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Markov
    ноември 20, 2020, 19:06

    Интересното за мен е как е възможно , да имаш автомобила над 1 година и да си минал само 3500 км, та те се изминават за дни???Автомобила в никакъв случай не е за всеки ден, ясно е че този мъж има и други автомобили , но явно , че той не се кефи да шофира чирона а го притежава само за статута…

    Отговор