728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Нов дух в старо тяло: Brabus 7.3 W140 има 557к.с. и навигация от W222

Автомобилът е произведен през 1997 година, но намесата на Brabus му дава облик и възможности, характерни за колите от 21-ви век.

Надали е необходимо да ви представяме работата на Brabus. Тунинг студиото е специалист по доработки за модели на Mercedes-Benz, а този наистина невероятен екземпляр S-Class W140 показва всичко най-добро, на което експертите са способни.

Автомобилът е произведен през 1997 година, но намесата на Brabus му дава облик и възможности, характерни за колите от 21-ви век. Буквално всеки сантиметър – отвън и отвътре – е бил преработен, без да се нарушава цялостната тежкарска стойка на W140.

Всъщност, отвън тунингът е относително скромен. Единствено джантите и някои други дребни корекции изадават, че тук далеч не става дума за заводски екземпляр. Отворите ли вратите обаче, ще откриете един напълно променен автомобил.

В кабината място намира изцяло нов салон, нова облицовка на таблото, корите на вратите и тавана. Наистина впечатляващо изглежда внедряването на инфотейнмънт системата от S-Class W222 като това включва и цялата средна конзола, която намира място точно пред подлакътника.

Прочети още:
Ето как най-вероятно ще изглежда новата Skoda Superb

Селекцията от материали е наистина уникална – много фина кожа, карбонови декорации, пиано лак и други. Дори стелките и вътрешните прагове на вратите са подобаващо обработени, за да се вписват в цялостната концепция. Най-откачената екстра? Специално отделение за автомат АК-47 в багажника.

Под капака също не е скучно. W140 получава доработен от Brabus V12 мотор, който е с работен обем от 7.3 литра и развива мощност от 557 к.с. Карбон-керамични спирачки от CLS63 AMG пък осигуряват спирачната сила за големия и тежък седан.

Оригинално автомобилът е поръчан от руски клиент на Brabus. Преди време машината беше обявена за продажба като исканата сума беше малко над 200 долара. Дали все още колата е в Москва или не, за жалост не можем да кажем.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *