728 x 90

BMW XM ще получи ексклузивни цветове Individual

Разширяват гамата от цветове на купето за първия електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH Първият електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH впечатлява както с екстровертния си външен вид, така и с иновативното си M HYBRID задвижване с 480 кВ/653 к.с. Допълнителни възможности за изразяване както на безпогрешния характер на BMW XM, така и

Разширяват гамата от цветове на купето за първия електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH

Първият електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH впечатлява както с екстровертния си външен вид, така и с иновативното си M HYBRID задвижване с 480 кВ/653 к.с. Допълнителни възможности за изразяване както на безпогрешния характер на BMW XM, така и на личния стил на неговия собственик се разкриват с предложенията от BMW Individual за специални лакови покрития, които могат да бъдат поръчани от април 2023 г.

В американския завод на BMW Group в Спартанбърг гъвкавостта в процеса на боядисване сега се увеличава още повече. Това означава, че специалните лакови покрития BMW Individual ще бъдат налични и за plug-in хибридния модел в бъдеще. Новите цветове на каросерията, включително вариантите BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica металик, BMW Individual Anglesey Green металик и BMW Individual Sepia металик, засилват екстравагантната харизма на BMW XM с особено индивидуален щрих.

Специалните лакови покрития BMW Individual, които са толкова ексклузивни, колкото и изразителни, подчертават дизайнерския език на екстериора на BMW XM, който се характеризира с щедри повърхности, динамично плавни линии и остри ръбове. Всички специални покрития на BMW Individual се прилагат в отделен производствен процес с увеличен дял на ръчна работа. Особено прецизната повърхностна обработка и внимателното покритие гарантират, че те се характеризират с впечатляваща дълбочина на цвета и максимален блясък.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт