728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

BMW ще известява шофьори за изтекла гаранция на билборди в Лондон и Манчестър

Съобщението ще включва напомняне, че ремонти по автомобила от тук нататък ще струват много повече за собственика.

BMW ще предприеме драстичен подход към клиентите си във Великобритания. Баварската марка иска да подкани повече клиенти да подновят или удължат гаранцията на автомобила си като това ще става по доста публичен начин.

По информация на Motoring Research, в градовете Лондон, Манчестър и Бирмингам компанията ще постави умни билборди, оборудвани с камери. Те ще сканират номерата на спрелите на светофар коли BMW.

По регистрационния номер ще бъде правена автоматична справка за това дали гаранцията на машината е изтекла. Ако вътрешната система на BMW показва изтекла гаранция, шоуто започва.

По-точно, ако автомобилът е на повече от 35 месеца и вече е без гаранция, „индивидуализирано съобщение“ на билборда ще напомня на шофьора, че вече кара без заводска гаранция.

Съобщението ще включва напомняне, че ремонти по автомобила от тук нататък ще струват много повече за собственика. Финалното съобщение ще подканя шофьора да обмисли подновяване на гаранцията.

От BMW обещават, че няма да събират каквато и да е лична информация чрез умните билборди, а съобщенията на тях ще са по-скоро насочени към шофьорите изцяло, а не към конкретен шофьор, чиято кола е била сканирана.

Прочети още:
Токът в Тексас скочи с 17 900%, зареждане на EV струва между 360 и 900 долара

„Билбордовете, участващи в тази кампания, показват общо рекламно съобщение на BMW за допълнителна гаранция на повечето модели на BMW, по-стари от 35 месеца.

Технологията за откриване на превозни средства (VDT) е собствена технология на Ocean Outdoor, която използва комбинация от анонимизирани източници на данни на трети страни от автомобилната индустрия, за да задейства съдържание, по-подходящо за марката или модела на автомобила. VDT няма достъп до никакви лични данни, включително статуса на гаранцията. „

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget