728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Изложение за употребявани автомобили BMW и MINI започва на 3 юни

Десетото издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI Expo започва на 3-ти юни 2021 година в Зала 4 на Интер Експо Център и ще продължи четири дни до 6 юни. В допълнение към физическото изложение, за по-голямо удобство и спазване на физическа дистанция, посетителите тази година имат възможност да се възползват и от дигиталното

Десетото издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI Expo започва на 3-ти юни 2021 година в Зала 4 на Интер Експо Център и ще продължи четири дни до 6 юни. В допълнение към физическото изложение, за по-голямо удобство и спазване на физическа дистанция, посетителите тази година имат възможност да се възползват и от дигиталното BMW и MINI Expo на BMW.bg и MINI.bg. Онлайн може да бъде получена подробна информация за предлаганите автомобили, условия и възможности за лизинг и обратно изкупуване на настоящ автомобил, както и да бъде осъществен контакт с търговски консултант в реално време.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI Expo е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. То представя цялото многообразие на актуалната моделна гама на трите марки, както и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с lifestyle продукти и аксесоари.

Традиционно по време на BMW Financial Services ще предлага, за периода на провеждане на събитието, още по-гъвкави и специални условия, както и бързо одобрение за финансов и оперативен лизинг.

Прочети още:
БГ пазар: BMW 535d (F10) на 627 000 км за 9400 евро - разумна сделка?

Работното време на BMW и MINI Expo е от 10:00 до 20:00 часа от 3 до 6 юни, а входът е свободен. По време на изложението клиентите нa BMW, MINI и BMW Motorrad в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили и мотоциклети изложени в зала 4 и на паркинга на Интер Експо Център, както и такива на склад или да направят поръчка според индивидуалните си изисквания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *