728 x 90

Българин предложи алтернативна визия за новото BMW M4

Лично той ни предостави тези рендъри, които показват алтернативна визия за предната част на М4.

Откатко на бял свят се появи чисто новото поколение BMW M4, полемиката около дизайна на спортното купе е безспирна. Всички обсъждат не динамичните възможности на модела, а колко голяма е решетката му.

На някои се харесва, на други не. Наскоро от фирмата признаха, че искат да вървят по свой път по отношение на дизайна и да развиват постоянно идеите си. Завръщане към ретро визия не е опция.

Но има ли алтернатива, при която актуалният М4 изглежда по различен начин? Българският дизайнер и фотограф Борис Камарашки определено смята така.

Лично той ни предостави тези рендъри, които показват алтернативна визия за предната част на М4. Както се вижда, размерът на решетките е намален, но за сметка на това отворите за въздух в бронята са станали по-големи.

По този начин се създава променено съотношение между отворите в предната част. Изглежда балансът е намерен, а няма как да не отбележим и добрата работа върху лип спойлера на предната броня.

В галерията тук можете да видите рендъра на Камарашки в различни цветове. Лично на нас най-много ни допада отровно зеленият цвят, но и сред другите нюанси има точни попадения.

Прочети още:
Paul Stephens 993R - съвършенство, базирано на Porsche 911 Carrera 2

Повече от работата на Камарашки можете да видите на неговата Instagram страница, както и на Facebook профила му. Очаквайте в следващите месеци част от рисунките му редовно да намират място на страниците на AUTOCLUB.bg.

А що се отнася до дизайна на BMW, не очаквайте завръщане на ретро вълна. Лично главният дизайнер на марката призна, че според него ретро дизайнът е за марки, които са загубили пътя си.

„Смятаме, че трябва да продължим огъня, вместо да се покланяме на пепелта, ако разбирате какво имам предвид“, коментира Адриан ван Хойдонк пред Top Gear.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *