728 x 90

От архивите: Вижте как BMW тества фейслифт за 7-Series E65

Съвсем наскоро говорихме за поколение E65 на BMW 7-Series – един модел, който дълго време беше сочен с пръст от феновете на марката като относително неуспешен. Производството започва през 2001 година, а през март 2005 година се появява освежена версия. Снимките, които виждате в тази статия, ни връщат през зимата на 2003-2004 година, когато BMW

Съвсем наскоро говорихме за поколение E65 на BMW 7-Series – един модел, който дълго време беше сочен с пръст от феновете на марката като относително неуспешен. Производството започва през 2001 година, а през март 2005 година се появява освежена версия.

Снимките, които виждате в тази статия, ни връщат през зимата на 2003-2004 година, когато BMW вече работи по фейслифт версията на луксозния седан. Тези архивни кадри показват какъв камуфлаж използват баварците по това време, за да заблудят журналистите за това как ще изглежда машината след обновлението й.

Няма как да не ви направи впечатление предната част на този E65 прототип. Там BMW слага фалшиви панели, които прикриват формата и дизайна на фаровете. Както знаем, една от основните промени с фейслифта на модела беше променената визия на предната част, новите фарове и броня.

Груби калкулации показват, че BMW представя E65 фейслифт около 13-14 месеца, след като тези снимки са направени. С други думи, тук прототип на модела е заснет във финалните фази на предсерийните изпитания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт