728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Дизайнер на BMW: ОК е, ако смените решетките на новото 4-Series!

Не харесвате дизайна на новото 4-Series? От BMW нямат проблем, ако смените предницата.

Дебатите в интернет относно дизайна на новото поколение BMW 4-Series продължават с пълна сила. Всъщност, дори мениджъри на самата марка взимат активно отношение по въпроса.

Доста рядко се случва топ мениджър на някоя автомобилна компания да говори за тунинг пазара, тъй като той често се конкурира директно с автомобилните производители.

Кристофър Вейл, ръководител на отдела за екстериорен дизайн в BMW, съвсем наскоро даде интервю за CarsGuide. Пред австралийците той коментира, че не би имал нищо против клиентите на марката да сменят бронята или решетките на 4-Series, ако те не им харесват.

„Имаме определени предложения в BMW, които са много изразителни. Винаги можете да поставите страхотни джанти и подобни неща. Но дори хората да отидат по-далеч и да персонализират колата, за мен това е окей. Мисля, че е страхотно “, коментира Вейл пред CarsGuide по време на интервюто.

По думите му, много хора променят изцяло мнението си за новото 4-Series след като го видят на живо. Официалните снимки в интернет не били достатъчни, за да разкажат цялата идея за визията на модела.

„Харесва ми идеята за персонализиране – виждаме го в света на мотоциклетите, има много персонализиране. И ако хората си мислят„ можем да настроим една кола, можем да я направим по-различна “или те някак си оформят колата според техните харесвания, разбира се, те трябва да го направят “, каза той пред изданието.

Прочети още:
Ето как може да изглежда пътнически бус от Audi с RS тунинг (видео)

Би било любопитно да разберем мнението на дизайнера за румънската фирма, която представи огромни радиаторни решетки в стила на новото 4-Series, които могат да се сложат на предишното поколение 3-Series.

Както е видно от първата снимка на проекта, бронята е все още в процес на разработка. Финалният продукт не е готов, но това ще стане скоро. Тогава ще разберем и цената на бронята, както и дали се предвижда цялостен визуален пакет за модифициране на F30 в стила на G80.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *