728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

BMW: Ще промените мнението си, когато видите новата решетка на живо

Не минава и ден, в който да не видим критика относно новия дизайн на BMW. Огромните радиаторни решетки са обект на толкова много шеги, че вече започва да ни доскучава. Определено обаче и BMW чува всички послания в мрежата. Автомобилният производител вярва, че добрият дизайн не е за всеки. В скорошно интервю на BMW Blog

Не минава и ден, в който да не видим критика относно новия дизайн на BMW. Огромните радиаторни решетки са обект на толкова много шеги, че вече започва да ни доскучава.

Определено обаче и BMW чува всички послания в мрежата. Автомобилният производител вярва, че добрият дизайн не е за всеки. В скорошно интервю на BMW Blog босът на дизайна в бранда, ръководителят Домагой Дукеч, даде съвет как да можете да оцените най-правилно новите решетки.

Прочети още:
Пилот на Rimac наруши брутално закона в Хърватска - 142 км/ч над ограничението (видео)

„Ние вярваме, че клиентите ще имат различно мнение за новата решетка и бъбреците, когато видят новия M3 / M4 в реалния живот“, коментира Дукеч за онлайн изданието.

Донякъде вярваме на човека. Виждали сме масивните бъбреци и честно казано, далеч не изглеждат зле. Напротив, сигурни сме, че след още малко свикване това ще се приема като съвсем нормален дизайн.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Димитър Георгиев
    юни 11, 2021, 12:55

    Бмв никога няма да направи кола като Ваг групата, инженери няма в бмв, няма дизайн, има група от хора които немогат да смятат добре и правят куп лекомислено грешки

    Отговор