728 x 90

БГ пазар: Продават световноизвестното BMW Bullshark с български тунинг

В обявата за Bullshark фигурира сумата от 19 000 евро, която изглежда резонна.

Доста рядко автомобил, преработен в България, успява да добие световна популярност, но случаят с BMW Bullshark беше точно такъв. Машината се появи 2013 година като финиширан проект на Vilner.

Колата се базира на BMW 645 и разполага с изцяло модифицирана визия – както отвън, така и отвътре. Промени има по цялостния облик на предната част, който получава индивидуален дизайн с нова броня, фарове и решетки.

В кабината пък откриваме стилна цветова комбинация от бяла и керемидена на цвят кожа. Различни типове кожа са положени по седалките, централната конзола, таблото, корите на вратите и други.

Когато излезе, Bullshark получи световна извесност и беше отразен от водещи международни издания. Изглежда машината е останала в България и сега си търси нов собственик.

Попаднахме на обява за Bullshark, която показва спортното купе с плевенска регистрация. Колата е в доста добро състояние, макар и да са видни някои незначителни забележки.

Цената? В обявата фигурира сумата от 19 000 евро, която изглежда резонна с оглед възрастта на колата от една страна, но и множеството доработки от друга.

Пробегът на автомобила се води около 120 000 километра, но за жалост в обявата няма други данни за поддръжката и състоянието на Bullshark.

Дали и този път машината ще получи международно отразяване?

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • gueclue
    декември 6, 2021, 04:24

    I am interested at this Car can you contact me for more communication
    Dear gueclue

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт