728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

„Айде ела, ела… леко да ме не минеш!“ – уроци по изпреварване от България (видео)

Всеки шофьор поне веднъж в живота си се е натъквал на подобна ситуация – започва изпреварване, но шофьорът на колата, която изпреварва, дава газ, за да го затрудни. Изглежда сме много силни в това. Изключително популярно видео от социалните мрежи показва точно такъв случай, но съпроводен с няколко брутални нарушения. Не знаем къде точно се

Всеки шофьор поне веднъж в живота си се е натъквал на подобна ситуация – започва изпреварване, но шофьорът на колата, която изпреварва, дава газ, за да го затрудни. Изглежда сме много силни в това.

Изключително популярно видео от социалните мрежи показва точно такъв случай, но съпроводен с няколко брутални нарушения. Не знаем къде точно се разиграва действието, но съдейки по заобикалящата гледка, това определено не е магистрала.

Видеото започва с кадър на километраж от автомобил BMW, който се движи с около 100-120 км/ч. Още тук очевидно имаме нарушение, тъй като в най-добрия случай ограничението на пътя е 90 км/ч.

Прочети още:
Електрически срещу бензинов Mercedes S-Class - кой е по-бърз? (видео)

Камерата премества поглед към огледалото, където виждаме автомобил Audi, започващ маневра по изпреварване. Шофьорът на BMW-то натиска газта докрай, за да не позволи маневрата да бъде завършена под съпровод на словесно излияние, което не бихме желали да цитираме.

Докато това се случва, камерата на няколко пъти показва километража на автомобила. Тук скорстта вече е над 200 км/ч – над двойно на ограничението в участъка и то при положение, че въпросното е 90 км/ч.

Вижте повече във видеото по-долу.

8 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

8 Коментари

 • Techo Techev
  май 5, 2021, 16:50

  Мазния, мангал селяндур, трябва да го настигнат да го избутат от пътя да спре и да го пребият с вратата на колата му.

  Отговор
 • марин
  май 5, 2021, 11:58

  този мястото му е в ГРОБА,

  Отговор
 • Алекс
  май 4, 2021, 20:27

  Див селяндур… Само естественият подбор ги оправя такива боклуци!

  Отговор
 • Гешов
  май 3, 2021, 15:01

  Това е Vladimir Borislavov

  Отговор
 • Борислав
  май 3, 2021, 10:54

  На входа на Червен бряг от към луковит се случва това

  Отговор
  • Мирослав@Борислав
   май 3, 2021, 11:49

   Тоя е някой мазен мангал. Такъв да го биеш ще му е малко

   Отговор
   • Цонев@Мирослав
    май 5, 2021, 05:25

    Добре, на този избуначен шофьор не му ли идва в сивото вещество в чеверната кутийка, че може да предизвика ППП сьс загинали хора…. На такива хора задължително да им се отнемат свидетелствата за правоуправление на МПС в комбинация с завеждане на дело за опит за убийство.
    Като плати адвокатската глоба + на 100% да няма право да управлява МПС + да полежи ефективно в затвора ще започнат да им увират на такива главите. Другата подобна категория са мотористите с пистарките

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget