728 x 90

БГ пазар: Бихте ли дали 13 500 лева за BMW 730d от 2006 година?

Поколение E65 на BMW 7-Series се смята от мнозина за най-странното в историята на луксозния седан до момента. От части това се дължи на нетрадиционния външен дизайн, който при лансирането на модела остана сравнително неразбран. С времето обаче 7-ма Серия от тази генерация започва да остарява все по-добре, особено бройките след фейслифта. С оглед на

Поколение E65 на BMW 7-Series се смята от мнозина за най-странното в историята на луксозния седан до момента. От части това се дължи на нетрадиционния външен дизайн, който при лансирането на модела остана сравнително неразбран. С времето обаче 7-ма Серия от тази генерация започва да остарява все по-добре, особено бройките след фейслифта.

С оглед на многото различни мнения относно автомобила в интернет, решихме да ви запознаем с един екземпляр, който се продава в момента в България. Моделът е от серията 730d, което означава, че под предния капак работи 3.0-литров дизелов агрегат с мощност от 228 к.с.

Машината е произведена през 2006 година и принадлежи към фейслифт версията на E65. Това 730d има приблизително 278 000 километра пробег, а ето как описва колата си продавачът (публикуваме без редакторска намеса):

„Автомобила е изключително запазен и безкомпромисно поддържан лично съм го внесъл от Германия със сервизна история, наличен ДПФ филтър и пълния набор от 3 ключа. Колата съм я обслужил масло, филтри, термостати, свещи и реле. Като екстри разполага с комфортен салон с надуване, памет и подгрев на всички седалки, печка, дис. в огледалото, вакум на вратите и ел. багажник, Logic 7 озвучителна систена, теглич, люк, асистент за дъл. светлини, завиващи фарове и др.“

Как ви звучи цена от 13 500 лева? Точно толкова струва този конкретен автомобил 730d в момента. Повече информация можете да откриете в обявата за колата.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *