728 x 90

Bentley Cross Mulliner – така може да изглежда бъдещият луксозен SUV на британците

Bentley несъмнено е една от автомобилните марки, които най-бавно биват променени от актуалните тенденции в индустрията. Британците все още не говорят много открито за електрификация, а относително наскоро представиха и първия си високопроходим автомобил Bentayga. Независимот от желанието на Bentley да бъде различен по много отношения, рано или късно, марката ще трябва да се подчини

Bentley несъмнено е една от автомобилните марки, които най-бавно биват променени от актуалните тенденции в индустрията. Британците все още не говорят много открито за електрификация, а относително наскоро представиха и първия си високопроходим автомобил Bentayga.

Независимот от желанието на Bentley да бъде различен по много отношения, рано или късно, марката ще трябва да се подчини на пазарните течения. Дори и сега да изглежда слабо вероятно, не е изключено да видим електрически всъдеход с емблема на Bentley относително скоро.

Прочети още:
Paul Stephens 993R - съвършенство, базирано на Porsche 911 Carrera 2

Трудно е да си представим как точно може да изглежда той, но този рендъринг на Гиорги Теорадзе (Giorgi Teoradze) ни дава доста добра идеята. Проектът е виртуален, но определено представя доста атрактивна идея.

Името, което дизайнерът дава, е Cross Mulliner. Това предполага възможности за движение извън утъпкания път, както и супер луксозно изпълнение, дело на ателието Mulliner, което се занимава с доработка на серийни продукти Bentley.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *