728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Концептът Audi Skysphere загатва за бъдещето на марката

Концептът Audi Skysphere Concept ще дебютира на 10 август в дизайнерския център на марката в Малибу, Калифорния. За да загатне за студията, фирмата разпространи видео с ръководителя на дизайна Марк Лихте и старши вицепрезидентът на Audi Хенрик Вендерс, в което се обсъжда вдъхновението за автомобила. Лихте и Вендерс казват, че Skysphere черпи вдъхновение от Horch

Концептът Audi Skysphere Concept ще дебютира на 10 август в дизайнерския център на марката в Малибу, Калифорния. За да загатне за студията, фирмата разпространи видео с ръководителя на дизайна Марк Лихте и старши вицепрезидентът на Audi Хенрик Вендерс, в което се обсъжда вдъхновението за автомобила.

Лихте и Вендерс казват, че Skysphere черпи вдъхновение от Horch 853A. И двата модела споделят много дълъг нос отпред и гладко изваяна задна част. Въпреки че все още не можем да видим интериора на Skysphere, видеото подсказва, че това ще бъде луксозно място с висококачествени материали и авангардни технологии.

Прочети още:
Фейслифтът на Ford Fiesta донесе матрични LED светлини и дигитално табло

Очакваме Skysphere да бъде електромобил, така че дългият капак е до голяма степен само дизайнерски похват, защото няма да има двигател с вътрешно горене и много цилиндри.

Вижте повече във видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *