728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ето как може да изглежда пътнически бус от Audi с RS тунинг (видео)

В групата на VAG има достатъчно брандове, които се занимават с лекотоварни и пътнически автомобили, но спокойно можем да кажем, че липсва наистина луксозен продукт в тази категория. Може би Audi тайно разработва такъв? Надали, но пък идеята заслужава малко повече внимание. YouTube каналът Audi Power представи реалистична 3-измерна анимация на премиум бус с лого

В групата на VAG има достатъчно брандове, които се занимават с лекотоварни и пътнически автомобили, но спокойно можем да кажем, че липсва наистина луксозен продукт в тази категория. Може би Audi тайно разработва такъв? Надали, но пък идеята заслужава малко повече внимание.

YouTube каналът Audi Power представи реалистична 3-измерна анимация на премиум бус с лого Audi. Всичко, което ще видите във видеото по-долу е виртуално, но пък резултатът е наистина впечатляващ.

За база, най-вероятно, е използвано актуално поколение на Volkswagen Transporter, но базата е доста по-дълга и има място за три чифта колела. Предницата е силно вдъхновена от Audi Q8, а дизайнерът Prokop Design дава името RS99 на проекта си.

Прочети още:
Ето как най-вероятно ще изглежда новата Skoda Superb

Тъй като всичко около този модел наистина е просто фикция, няма как да не споделим и мощността – 550 к.с., които най-вероятно се изпращат до шестте колела. Интериорът е предвиден основно за автономно пътуване, но воланът все пак излиза от таблото в случаите, в които шофьорът иска да поеме контрол.

Вижте повече във видеото.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *