728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Кафевите комбита били скучни…?

Трудно е да се намери кафяв нюанс, който да изглежда добре, особено на кола. Въпреки това, великолепният кафяв цвят, който украсява това Audi RS6 Avant, е почти перфектен, не мислите ли? Представено във видео от Auditography, което беше споделено от Motor1.com, това RS6 Avant е боядисано в цвят Ipanema Brown, който е опция от 2

Трудно е да се намери кафяв нюанс, който да изглежда добре, особено на кола. Въпреки това, великолепният кафяв цвят, който украсява това Audi RS6 Avant, е почти перфектен, не мислите ли?

Представено във видео от Auditography, което беше споделено от Motor1.com, това RS6 Avant е боядисано в цвят Ipanema Brown, който е опция от 2 900 евро в Германия. Този цвят се предлага от Audi от няколко години, но не е особено популярен, което е жалко, тъй като смятаме, че изглежда превъзходно, особено на спортното комби.

Прочети още:
Какво ще кажете за възродена Opel Calibra с 225 хибридни к.с.?

Фактът, че автомобилът разполага и с пакет Black Optic, който добавя различни черни акценти, определено допринася за цялостно много атрактивната визия.

Стандартно, 4.0-литровият битурбо V8 на новия RS6 Avant изпомпва 591 к.с. и 800 Нм, но този автомобил е оборудван със Stage 1 тунинг, който увеличава мощността на 728 к.с. и 981 Нм въртящ момент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *