728 x 90

Audi разкрива „тъмната си самоличност“

Audi ще предлага на италианския пазар A3, Q3 и Q5 във версии Identity Black. Identity Black е серия допълнително оборудване на Audi, предназначена за италианския пазар. След като A1 и Q2 вече присъстват в гамата с версии Identity Black, сега това предстои на A3, Q3 и Q5. По принцип специалните варианти са добре оборудвани и

Audi ще предлага на италианския пазар A3, Q3 и Q5 във версии Identity Black.

Identity Black е серия допълнително оборудване на Audi, предназначена за италианския пазар. След като A1 и Q2 вече присъстват в гамата с версии Identity Black, сега това предстои на A3, Q3 и Q5. По принцип специалните варианти са добре оборудвани и имат черни апликации отвън и отвътре. Освен това колелата са с размер до 21 цола.

Identity Black за A3 и A3 Sportback 

Audi Италия предлага A3 Identity Black с различни двигатели, включително варианти със 150 к.с. (35 TFSI/35 TDI), plug-in хибриден вариант (40 TFSIe) с 204 к.с. и 40 TDI с 200 к.с. Оборудването със спортния пакет S-Line тук е стандартно, а вложките на бронята, рамката на радиаторната решетка, рамките на прозорците и емблемите на марката, както и корпусите на страничните огледала и облицовката на тавана са черни. Версията със 150 к.с. получава 19-цолови, а хибридната версия –18-цолови джанти.

Q3 и Q3 Sportback във версии Identity Black

Audi предлага пакета S-Line за вариантите Identity Black на модела Q3 и неговата подобна на купе разновидност Q3 Sportback. Колелата тук са с размер 20 цола, а дизайнерските джанти с 5 двойни спици са частично боядисани в лъскавочерно. Има също затъмнени прозорци, черни релси за багаж на покрива и корпуси на страничните огледала, както и черна облицовка на тавана.

Прочети още:
Aston Martin Vantage V8 остава верен на принципа си

Identity Black пакети за Q5 и Q5 Sportback 

Като Identity Black модели Q5 и Q5 Sportback имат цвят антрацит, 21-цолови джанти с висок гланц, черен екстериорен пакет и изцяло черно оборудване за интериора. В допълнение LED матричните фарове са част от серийната екипировка.

Значително по-ниски доплащания

Audi заявява, че клиентите на моделите Identity Black спестяват до 45 процента в сравнение с цените на опциите поотделно. Audi A3 Identity Black започва като 35 TFSI от 39 900 евро, 40 TDI Quattro S Tronic струва 51 300 евро. За Q3 35 TFSI Identity Black от Audi искат 47 000 евро (49 950 евро за Sportback), 40 TDI Quattro S Tronic струва 57 050 евро. Q5 Identity Black стартира от 68 650 евро.

Източник: ams.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт