728 x 90

Общински „паяк“ в Плевен изпусна Audi A7 и го премаза

Обикновено избягваме новините за катастрофи, но този път случаят е малко по-различен. Пострадали няма, освен едно Audi A7 с плевенска регистрация. Машината изглежда е била паркирана на нерегламентирано място, което е наложило намесата на т.нар. „паяк“. Камионът изпълнява задачи към Община Плевен и явно е трябвало да репатрира машината до наказателен паркинг. Нещо в процеса

Обикновено избягваме новините за катастрофи, но този път случаят е малко по-различен. Пострадали няма, освен едно Audi A7 с плевенска регистрация.

Машината изглежда е била паркирана на нерегламентирано място, което е наложило намесата на т.нар. „паяк“. Камионът изпълнява задачи към Община Плевен и явно е трябвало да репатрира машината до наказателен паркинг.

Нещо в процеса на разтоварване се е объркало и големият луксозен седан се озовава на земята под доста неприятен ъгъл. Навсичкото отгоре, рамото, с което е разтоварвана колата, се стоварва върху покрива и.

Не знаем как точно се е стигнало до инцидента, но виждаме, че щетите са сериозни. Покривът на аудито е смазан, със сигурност има деформации на много места по каросерията. Можем само да надяваме колата да има застраховка.

Снимки: Пътна Помощ Балевски Кнежа

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Данко
    септември 17, 2022, 09:11

    Застраховката не важи. Колата трябва да я плати общината за да им дойде акъла!

    Отговор