Когато прекалиш с офроуда, и Nissan Patrol не може да те спаси… (видео)

Сивото комби е нагазило толкова дълбоко в прясна кал, че на практика остава напълно блокирано.

Някои автомобили са създадени да бъдат по-добри извън пътя, отколкото по него. Няма как да не отбележим Nissan Patrol като точно такава машина, но дори и тя понякога не е достатъчна да спаси положението.

Попаднахме на публикация във Facebook, от която разбираме за неуспешните опити на шофьор на автомобил Audi A6 да преодолее офроуд терен. Сивото комби от снимките по-долу е нагазило толкова дълбоко в прясна кал, че на практика остава напълно блокирано.

Точната история по-натам не е ясна, но от описанието и снимките разбираме, че на помощ се притичат две джипки Suzuki Vitara и една Nissan Patrol. След няколко часа борба, изглежда и те не помагат достатъчно, тъй като на помощ трябва да дойде трактор.

Няколко клипчета, които сме прикрепили към статията по-долу, показват част от борбата за ваденето на сивото комби. Коментарите ще оставим на вас в нашата секция за целта по-долу.

От поста в социалната мрежа, а и от снимките, разбираме, че немската машина се нуждае от доста сериозно освежаване, ако собственикът й иска тя да остане на пътя. Тотално деформирани са двете брони, а в интериора има много кал. Възможно е повреди да има и по компоненти от окачването или мотора.

Публикацията във Facebook е оригинално качена от Иван Христов Иванов, който ни предостави правото да използваме материалите. Благодарим за което!

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Milen
    февруари 2, 2021, 13:15

    Тук нито един от джиповете не е подготвен за такава кал не ставайте смешни ако има джип С добри кални гуми да ги бяхте изкарали 100 пъти

    Отговор