728 x 90

Ако Alfa Romeo произвежда тежкотоварен камион…

Alfa Romeo винаги е била една от марките, които са предизвиквали много емоции в автомобилния свят. Италианците произвеждат шофьорски автомобили за редовите клиенти, които всъщност не могат да си позволят Ferrari, Lamborghini, McLaren и други екзотични машини. Повечето от моделите, които идват от Alfa, се характеризират с невероятно красив дизайн, който често се използва за

Alfa Romeo винаги е била една от марките, които са предизвиквали много емоции в автомобилния свят. Италианците произвеждат шофьорски автомобили за редовите клиенти, които всъщност не могат да си позволят Ferrari, Lamborghini, McLaren и други екзотични машини. Повечето от моделите, които идват от Alfa, се характеризират с невероятно красив дизайн, който често се използва за отправна точка на останалите фирми.

Вярвате или не обаче, Alfa произвежда търговски превозни средства през 30-те години на миналия век, припомня Alfisti Crew. По това време италианците правят всичко от бордови камиони до микробуси. Тези дни обаче отдавна са отминали и не сме виждали нищо подобно от десетилетия насам.

Прочети още:
Manhart тунингова Range Rover с двигател на BMW

Но какво ще стане, ако Alfa Romeo някога реши да построи нов тежкотоварен камион? Благодарение на талантливия корейски дизайнер, Taekang Lee, имаме шанс да видим как би изглеждало нещо подобно. Рендърите, които можете да видите на тази страница, наистина са доста професионални и въплъщават доста добре дизайнерските идеи на марката.

Фините извивки изглаждат познатата квадратна форма на камионите, придавайки й така необходимия стил и чар. Предната решетка и вентилационните отвори излъчват италианската елегантност, докато фаровете и огромната емблема завършват цялата визия. В типичен Alfa стил основната цветова схема е червена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт