728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ако Alfa Romeo Giulia имаше комби версия…

Alfa се ограничава до много по-малко нива на оборудване и само една форма на каросерията за Giulia.

Цифрите при продажбите на Alfa Romeo Giulia, меко казано, не са впечатляващи. Въпреки че има много спекулации по този проблем, няма категорични доказателства на какво се дължи той. Giulia е невероятен автомобил, сам по себе си, който се конкурира на премиум пазара с най-добрите, докато версията QV понякога отвява опонентите си. Е, защо повече хора не я купуват?

Основната причина за това може да бъде липсата на повече варианти. Докато германските производители „доят“ максимално всеки свой модел, предлагайки безброй двигатели, различни купета, нива на оборудване и специални пакети, Alfa се ограничава до много по-малко нива на оборудване и само една форма на каросерията.

Що се отнася до Giulia, тя се предлага само в една версия – седан. Има модел QV, както и GTA и GTAm, но те също се предлагат само като класически седан. Най-силните версии на Giulia, ако бяха предлагани като купета, със сигурност можеха да бъдат хит, както по отношение на дизайна, така и по отношение на производителността си.

Прочети още:
Кафевите комбита били скучни...?

От друга страна, версията комби също би била чудесно допълнение и би увеличила продажбите. Въпреки че няма информация от основните хора на Alfa относно тази възможност, получихме страхотна виртуална идея за Giulia комби от Sugar Design, която предвижда точно това. Повече можете да видите в мини галерията по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *