728 x 90

Alfa Romeo е партньор на световното първенство по художествена гимнастика в София

Изящните и високотехнологични автомобили Alfa Romeo ще заблестят заедно със златните момичета на България на 39-ото Световно първенство по художествена гимнастика от 14 до 17 септември в София. Италианската премиум марка е официален партньор на едно от най-големите и престижни спортни събития за годината у нас. Гостите от Международната федерация по гимнастика и официалните гости

Изящните и високотехнологични автомобили Alfa Romeo ще заблестят заедно със златните момичета на България на 39-ото Световно първенство по художествена гимнастика от 14 до 17 септември в София. Италианската премиум марка е официален партньор на едно от най-големите и престижни спортни събития за годината у нас. Гостите от Международната федерация по гимнастика и официалните гости на световното първенство ще се придвижват в София със стила и грацията, характерни както за този спорт, така и за автомобилите Alfa Romeo.

Автомобилите за Световното първенство по художествена гимнастика в София са осигурени от „Витоша Ауто“, официален представител на италианската премиум марка в България. За комфортното придвижване на гостите ще се грижат спортната лимузина Giulia и първия SUV в историята на марката – Stelvio. Предоставените модели са с найвисокото ниво на оборудване Veloce, задвижване на четирите колела, мощност 280 к.с. и разполагат с най-модерните технологии за безопасност, свързаност и комфорт.

Прочети още:
Застрахователна компания се извини, че е подправила краш-тест на Tesla Model S (видео)

За логистичните нужди на представителите на Българска федерация по художествена гимнастика „Витоша Ауто“, като официален представител и на марката FIAT, предостави компактния SUV автомобил 500Х.

С красивия си външен вид и неповторим италиански дизайн автомобилите на Alfa Romeo са перфектният партньор за Световното първенство, в което с нетърпение се очакват изявите на „златните“ момичета от националния ансамбъл на България. В състезанието ще участват над 91 гимнастички и 31 ансамбъла от 62 държави.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *