728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Бъдещите модели на Alfa Romeo ще имат възможно най-малко екрани

Електрификацията е предстоящото бъдеще за автомобилната индустрия. Някак по естествен начин ръка за ръка с напредването на EV технологиите върви и внедряването на все повече и все по-големи екрани в колите. По-голяма част от производителите с удоволствие сменят бутоните из моделите си с аналогични виртуални бутони на екраните. Но Alfa Romeo има други планове. В

Електрификацията е предстоящото бъдеще за автомобилната индустрия. Някак по естествен начин ръка за ръка с напредването на EV технологиите върви и внедряването на все повече и все по-големи екрани в колите. По-голяма част от производителите с удоволствие сменят бутоните из моделите си с аналогични виртуални бутони на екраните.

Но Alfa Romeo има други планове. В интервю за BFM Business предадено от френския автомобилен сайт Caradisiac, новият изпълнителен директор на Alfa Romeo Жан-Филип Импарато дава повече подробности за посоката, в която ще се развиват технологиите при италианците. Той иска те да бъдат съсредоточени върху водача, с „възможно най-малко екрани“ в колата.

„Не продаваме iPad с кола около него, продаваме Alfa Romeo“, коментира Импарато. Новият бос на Alfa добавя също така, че бъдещите автомобили на марката ще трябва да предават емоции дори без слуховото удоволствие, идващо от звука на двигателя, тъй като ще преминат изцяло на ток.

Прочети още:
Безжичен ъпдейт на софтуера за над 2 млн. BMW-та по света

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *