728 x 90

Хит от Facebook: Шофьор на Alfa Romeo 159 катастрофира, издирва младо момиче с Fiat Punto, спряло да помогне

Социалните мрежи определено имат силата да създават сензации и хитове от човешките съдби. Точно такъв е случаят с шофьор на автомобил Alfa Romeo 159, който във вчерашния ден катастрофира сам на пътя между Железница и Бистрица в посока София. За щастие шофьорът е добре, а както изглежда, в момента го тормозят съвсем различни емоции. В

Социалните мрежи определено имат силата да създават сензации и хитове от човешките съдби. Точно такъв е случаят с шофьор на автомобил Alfa Romeo 159, който във вчерашния ден катастрофира сам на пътя между Железница и Бистрица в посока София. За щастие шофьорът е добре, а както изглежда, в момента го тормозят съвсем различни емоции.

В публикация във Facebook шофьорът на синия седан обяснява на кратко ситуацията, като в края съобщава за младо момиче, което е спряло да види какво се случва. След кратък разговор, дамата се оттегля, но двамата не разменят свои данни за връзка. Тук е и разковничето – чрез публикацията си шофьорът търси контакт с момичето, а постът във социалните мрежи вече достига над 2000 харесвания.

Ето и текста на публикацията в оригиналния му вид без редакторска намеса:

„Сутринта в 07:30 самокатастрофирах между Железница и Бистрица, в посока София! Тъмно синя Алфа 159, в ляв завой, както завивам, минавам през течаща вода и колата спря да завива, продължи напред в мантинелата! Аз съм добре, на колата майната и, ще се оправи, ламарини са!
Поста ми е относно друго, ако администраторите преценят да го трият! Знам, че не му е мястото тук!

Та след като се ударих, спираха хора да питат как съм, дали имам нужда от помощ и такива неща! Вече съм викнал пътна помощ, седя там и си чакам! Тогава спря едно светло синьо Фиат Пунто със софийска регистрация, слезе едно момиче на видима възраст 20-25 може би, около 170 висока, не повече, с очила! Полафихме си за малко и тя си продължи по пътя! В момента в който изчезна зад завоя съжалих, че не я питах за телефонен номер! Ако е тук или някой я познае по беглото описание, моля да се свърже с мен!“

Можем единствено на пожелаем успех на младежа и да се насладим на забавните коментари под публикацията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *