728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Дизайнер възроди Alfa Romeo 159 за 2021 година

Alfa Romeo 159 e определено един от хитовете на италианската марка през последните няколко десетилетия. В известен смисъл, автомобилът остава актуален в дизайнерско отношение дори и днес. Разбира се, в момента Alfa разполага с директен наследник на 159 в лицето на Giulia. По някои отношения по-новият модел е дори доста по-сериозен от своя предшественик, но

Alfa Romeo 159 e определено един от хитовете на италианската марка през последните няколко десетилетия. В известен смисъл, автомобилът остава актуален в дизайнерско отношение дори и днес.

Разбира се, в момента Alfa разполага с директен наследник на 159 в лицето на Giulia. По някои отношения по-новият модел е дори доста по-сериозен от своя предшественик, но това не пречи на 159 да продължава да се радва на огромна фенска база.

Точно това най-вероятно е накарало дизайнера Maltese Design да предложи визия за нов 159, който да се произвежда през 2021 година. Можем с ръка на сърцето да кажем, че дизайнът е страхотен и седанът изглежда превъзходно.

Поне визуално размерите на този виртуален автомобил надхвърлят тези на 159, което пък ни навежда на друга идея. Синият седан може да се разглежда и като наследник на Alfa Romeo 166, и като наследник на 159.

Прочети още:
Hennessey Venom 775 е американско чудовище със 775 к.с. и цена от $100 000

Каквато и точно да е идеята обаче, определено дизайнът е елегантен и изчистен. Alfa Romeo обаче все по-рядко се трогва от седани, тъй като пазарът е сериозно ориентиран към кросоувъри. Именно поради това се съмняваме голям и луксозен седан изобщо да влиза в плановете на марката.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Нкколай
    юли 26, 2021, 19:51

    Това на снимката не е наследник на 159 а на 166 и ще се казва Alfetta!
    Грешна информация давате!

    Отговор