Никога не е късно за промяна – 87-годишен с първи електромобил в живота си (видео)

След цял живот на борда на бензинови превозни средства, 87-годишният Педро Гарсия доказва, че никога не е твърде късно да прегърнем бъдещето. Гарсия се оборудва с първия си електрически автомобил, като избира новия Ford Mustang Mach-E. Педро е притежавал множество автомобили Ford през годините, развивайки близки отношения с екипа в местното представителство Auto Christian, базирано

След цял живот на борда на бензинови превозни средства, 87-годишният Педро Гарсия доказва, че никога не е твърде късно да прегърнем бъдещето. Гарсия се оборудва с първия си електрически автомобил, като избира новия Ford Mustang Mach-E.

Педро е притежавал множество автомобили Ford през годините, развивайки близки отношения с екипа в местното представителство Auto Christian, базирано в Аликанте, Испания. Toй е един от първите местни клиенти, които виждат Mustang Mach-E, а след това се превръща и в един от първите собственици в региона.

Докато някои може да мислят, че преминаването към високотехнологично електрическо превозно средство би било трудно на неговата възраст, Мигел Естрела, продавач в Auto Christian, отбелязва колко добре Педро е усвоил Mustang Mach-E. Той познава по-млади хора, които все още намират идеята да преминат към електрически транспорт за твърде иновативна.

Прочети още:
Lexus RZ 450e е първият сериен електромобил на японската марка

Зареждането е нещо, към което Педро бързо се адаптира. С монтирана домашна зарядна станция, той просто включва колата през нощта, а на сутринта има предостатъчно енергия за пробега, който предвижда да измине. Хората често се страхуват от промяната, но Педро показва, че дори на неговата възраст адаптирането към бъдещето може да бъде по-лесно и по-приятно от очакваното.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *