728 x 90

7-местни джипки на снежно изпитание (видео)

Модерните високопроходими автомобили не винаги отговарят на описанието си. Голяма част от тях са създадени просто с цел движение по асфалт и по-висока позиция на стоене. Но дали с всички положението е такова? Точно това цели да провери ново и доста интересно видео. То идва от канала SUV Battle в YouTube, който се базира Казахстан.

Модерните високопроходими автомобили не винаги отговарят на описанието си. Голяма част от тях са създадени просто с цел движение по асфалт и по-висока позиция на стоене. Но дали с всички положението е такова?

Точно това цели да провери ново и доста интересно видео. То идва от канала SUV Battle в YouTube, който се базира Казахстан. Видеото е дълго около половин час и показва множество различни офроуд предизвикателства.

Този път става дума за движение по сняг. В изпитанието се впускат следните 9 модела: Hyundai Santa Fe, Chevrolet Captiva, Kia Sorento V6,​ Honda Pilot,​ Subaru Tribeca, Toyota Highlander V6,​ Mitsubishi Outlander V6, Skoda Kodiaq и​ Ford Explorer.

Прочети още:
Toyota Land Cruiser J7 Series (2023) – Светът не е Европа

Разбира се, важно е да уточним, че това видео няма прецизно електронно измерване на резултатите. Целта тук е по-скоро да се създаде субективно усещане за това кой модел се правя по-добре в снега.

Вижте повече във видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *