728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Как могат да изглеждат популярни модели през 2050 година? Mustang, Civic, Corolla и други

Каква ли музика ще слушаме през 2050 година? А как ли ще ходим облечени? Още по-важно – как ли ще изглеждат някои от любимите ни коли?

Все още си спомняме 90-те години на миналия век сякаш бяха вчера. От музиката, през спорта чак до любимите ни коли – замисляли ли сте се колко се промени светът само за 20-30 години?

Нищо не ни кара да мислим, че темповете на промяна ще се забавят през следващите години. Каква ли музика ще слушаме през 2050 година? А как ли ще ходим облечени? Още по-важно – как ли ще изглеждат някои от любимите ни коли?

Агенцията Budget Direct реши да се заеме и да състави примерен отговор на последния въпрос. Дизайнери на студиото поработиха върху дизайна на някои от най-популярните автомобили в света в момента и се опитаха да им придадат дизайн като за след 30 години.

Колите, които ще откриете в галериите по-горе и по-долу, са Honda Civic, Toyota Corolla, Ford Mustang, Chevrolet Corvette, Jaguar XJ и Mercedes-Benz SL. Във всички рендъри ще откриете по малко от оригиналните автомобили, но по-голяма част от дизайна е чиста футуристична измислица.

Ако погледнем развитието на автомобилите през последните три десетилетия и допуснем, че тенденциите ще се запазят, то можем да си направим следните генерални, макар и доста общо изводи за бъдещето.

Колите най-вероятно ще продължат да стават все по-големи, все по-тежки и все по-агресивни в своя дизайн. За сметка на това, те ща са доста по-ефективни като енергийна консумация и ще имат все по-малко челно съпротивление.

Футуристичните концепции за автомобили често варират от извънземни до направо нелепи. Но те трябва да бъдат такива, за да помогнат на индустрията да продължи напред и да развива идеите си.

Концептуалните автомобили не са предназначени да бъдат доказан пазарен успех, те трябва да бъдат големи, смели скокове напред, които да вдъхновяват.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget