728 x 90

Как могат да изглеждат популярни модели през 2050 година? Mustang, Civic, Corolla и други

Каква ли музика ще слушаме през 2050 година? А как ли ще ходим облечени? Още по-важно – как ли ще изглеждат някои от любимите ни коли?

Все още си спомняме 90-те години на миналия век сякаш бяха вчера. От музиката, през спорта чак до любимите ни коли – замисляли ли сте се колко се промени светът само за 20-30 години?

Нищо не ни кара да мислим, че темповете на промяна ще се забавят през следващите години. Каква ли музика ще слушаме през 2050 година? А как ли ще ходим облечени? Още по-важно – как ли ще изглеждат някои от любимите ни коли?

Агенцията Budget Direct реши да се заеме и да състави примерен отговор на последния въпрос. Дизайнери на студиото поработиха върху дизайна на някои от най-популярните автомобили в света в момента и се опитаха да им придадат дизайн като за след 30 години.

Колите, които ще откриете в галериите по-горе и по-долу, са Honda Civic, Toyota Corolla, Ford Mustang, Chevrolet Corvette, Jaguar XJ и Mercedes-Benz SL. Във всички рендъри ще откриете по малко от оригиналните автомобили, но по-голяма част от дизайна е чиста футуристична измислица.

Ако погледнем развитието на автомобилите през последните три десетилетия и допуснем, че тенденциите ще се запазят, то можем да си направим следните генерални, макар и доста общо изводи за бъдещето.

Колите най-вероятно ще продължат да стават все по-големи, все по-тежки и все по-агресивни в своя дизайн. За сметка на това, те ща са доста по-ефективни като енергийна консумация и ще имат все по-малко челно съпротивление.

Футуристичните концепции за автомобили често варират от извънземни до направо нелепи. Но те трябва да бъдат такива, за да помогнат на индустрията да продължи напред и да развива идеите си.

Концептуалните автомобили не са предназначени да бъдат доказан пазарен успех, те трябва да бъдат големи, смели скокове напред, които да вдъхновяват.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Larry Fox
    януари 29, 2021, 00:34

    Ние предлагаме всички видове заеми при ниска лихва от 3%. Можете да вземете назаем за всеки срок от 1 до 25 години и да вземете назаем от 2 000 до 50 000 000,00 £ за всякакви цели. Можете да кандидатствате чрез whatsapp: +14092051142 или имейл: [email protected]

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт