728 x 90

Ето как може да изглежда следващото поколение VW Passat

Спадът в търсенето на седани и комбита от D-сегмента накара няколко производители да ограничат продажбите за избрани пазари или да изоставят сегмента напълно. Volkswagen реши да спре предлагането на Passat седан, като производството вече беше прекратено. Комбито обаче ще продължи да съществува и вече имаме идея как може да изглежда. Наскоро следващото поколение Passat беше

Спадът в търсенето на седани и комбита от D-сегмента накара няколко производители да ограничат продажбите за избрани пазари или да изоставят сегмента напълно. Volkswagen реши да спре предлагането на Passat седан, като производството вече беше прекратено. Комбито обаче ще продължи да съществува и вече имаме идея как може да изглежда.

Наскоро следващото поколение Passat беше забелязано по време на изпитания в Европа. Прототипът на автомобила засега е с фалшиви външни панели, но това не пречи на няколко публикации да представят рендъри. Kolesa.ru е един от сайтовете, които представиха реалистична визия за изцяло обновения модел.

Засега следващото поколение Passat е в ранна фаза на разработка. Има доста малко информация за неговите опции за задвижване, но смятаме, че ще има гама от леки хибридни бензинови, плъг-ин хибриди и може би дизелови предложения.

Припомняме, че Renault спира производството на Talisman, а Ford ще стори същото с Mondeo до няколко седмици. И двата модела са част от залязващия D-сегмент в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт